BEKTEMUR'A SICAK KARŞILAMA

BEKTEMUR

AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı iş adamı Hamza Bektemur...

    AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı iş adamı Hamza Bektemur, Genel Seçimler öncesi Ardahan’a gelerek seçim çalışmalarına başladı.
   AK Parti Ardahan İl Başkanı Av. Yusuf Demirci, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Göle, Çıldır , Hanak, Damal, Posof İlçe Başkanlarını ve Ak Partili Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret eden Bektemur’un partililer tarafından sıcak karşılanması ise dikkatlerden kaçmadı.
     Ardahanlıların yakından tanıdığı ve söylemleriyle herkesin gönlüne taht kuran Bektemur, seçim çalışması için gittiği ilçelerde yoğun ilgi gördü.
Bektemur, AK Parti Hükümetinin bölgeye yaptığı yatırımlardan bahsederek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin ülke geleceği için dönüm noktası olduğunun da altını çizdi.
     2023 Büyük Türkiye hedefinde Ardahan’ın da kalkınmadan payını alması gerektiğine dikkat çeken Bektemur: “İlimizde çok ciddi yatırımlar var, bu yatırımların tamamlanması için AK Parti iktidarının daha da güçlenerek yoluna devam etmesi gerekiyor. Bunun için 7 Haziran seçimleri çok önemlidir. Ardahan’da 2-0 yapmak zorundayız. Halkımız bu bilinçle sandığa gitmelidir. Mevcut Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay dürüst ve kaliteli bir siyasetçi olarak ilimizi laiki ile temsil ettiğine inanıyorum.” İfadelerini kullandı.